¿Qué es Halal? ما هو الحلال؟?

Tots els aliments són Halal, exceptuant aquells catalogats com Haram per la Sharia, com el porc, els animals sacrificats incorrectament, l'etanol i altres tòxics, els animals carnívors, la sang, els aliments contaminats i perillosos, etc. La indústria Halal no només inclou el sector dels aliments, també inclou el de l'Turisme, la Banca i les Finances, els Fàrmacs, la Moda i els Cosmètics. 

Halal


Terme que comprèn tot el que està permès, i per tant, és beneficiós i saludable per a l’ésser humà, propiciant una millora de la qualitat de vida i la reducció de riscos per a la salut. Es podria traduir com ho autoritzat, recomanable, saludable, ètic o no abusiu. Els musulmans d’avui entenen el terme Halal, com un estil de vida, un concepte global i integral que influeix i afecta les qüestions quotidianes, com l’alimentació, la higiene, la sanitat, l’economia, la moda, el comerç o el turisme .

Haram

Terme que fa referència a tot allò que està prohibit, no permès, és nociu o abusiu. Es consideren Haram, segons la normativa islàmica:
 
La carn de l'animal trobat mort la sang La carn de porc i senglar, així com els seus derivats.
 
Els animals sacrificats sense la invocació del nom de Déu.

Els animals carnívors i carronyers, així com les aus amb urpes.

L'alcohol, les begudes alcohòliques, les substàncies nocives o verinoses i les plantes o begudes tòxiques. 

Ingredients procedents d'animals o productes Haram, com la gelatina de porc.

Additius, conservants, colorants, aromes, etc., produïts a partir d'ingredients Haram. L'interès, la usura i l'especulació abusiva.

Les apostes en el joc la pornografia.